Vergaderruimte
Het clubgebouw 'De Corner' biedt riant plaats aan ± 150 personen. Het is een overzichtelijke, ronde vergaderruimte; door het ontbreken van zuilen heeft u ongestoorde mogelijkheden voor (audiovisuele) presentaties. Ideaal voor uw (jaar) vergaderingen, sales meetings, bedrijfs- presentaties, produkt-introducties, etc. Er is een ruime parkeergelegenheid en de ligging is uitermate gunstig en centraal in Zaanstad. En..... zò voordelig vergaderde u nog nooit in een gezellige, ontspannen omgeving !

Sport accomodatie
Hellas Sport organiseert met veel plezier uw bedrijfs-voetbaltoernooi of sportdag. De complete staf, wedstrijdorganisatie, ballen en scheidsrechters staan voor u klaar. In het weekend zowel als 's avonds door de week op het verlichte kunstgrasveld. En natuurlijk wordt de catering hierbij professioneel verzorgd ! Zo organiseerde Hellas Sport in 1992 o.a. een internationaal toernooi van Pakhoed met ruim 1000 deelnemers. Ook kan uw personeel met partners kennismaken met vele binnen- en buitensporten, zoals tennis, tafeltennis, biljarten, handboogschieten, schietsport en korfbal. Tevens kunt u bridgen, klaverjassen, schaken, dammen en noemt u maar op. Onder het genot van een hapje en een drankje. Met alle horeca-aktiviteiten die u wenst ! En de kosten ? Uw boekhouder hoeft zich hierover beslist niet achter de oren te krabben!

Reclame maken voor uw bedrijf? Bij Hellas Sport!
Wil uw bedrijf beter bekend en ingevoerd raken bij de Zaankanters en het Zaanse bedrijfsleven? Dan zijn de reclame-mogelijkheden via voetbal- vereniging Hellas Sport zeker interessant voor uw bedrijf. Via shirtreclame, een reclame bord langs het veld bij 'De Corner', omroepreclame of een advertentie op de website of in het programmablad raakt u al snel bekend in de Zaanstreek en daarbuiten.

Vraag informatie aan
Een vrijblijvende kennismaking met alle mogelijkheden op het Sportpark Hoornseveld in en rond 'De Corner' kunt u arrangeren door contact op te nemen met
Contactpersoon Tanja van den Akker Tel: 075 6402246 e-mail: viljo@xs4all.nl