G1TeamledenMededelingenCompetitieVerslagen


27/08: Afgelopen weekend ( 21 t/m 24 augustus) zijn wij weer op ons jaarlijkse uitje geweest.

Dit keer naar de Melody Ranch in Den Ham. Mede mogelijk gemaakt door, *Baker Tilly Berk met een bedrag van € 1500,- Bedankt Bastien Penning voor het verzorgen hiervan.
*Wensmunten Dekamarkt leverde € 750,- op.
*ACC Coffee Company verzorgd al jaren  de koffie voor ons weekend.
*Lekkere Dingen Bakker voor de 60 krentenbollen en de hotdogbroodjes.
*Supermarkt Deen verzorgd het ontbijt voor 27 personen.

Vrijdag 21 augustus vertrokken wij met 27 personen vanaf het parkeerterrein van Hellas Sport naar Overijssel. Dit jaar een super leuke accomodatie gehuurd......een ranch.
Daar aangekomen gaan wij de slaapkamers verdelen en de nodige boodschappen opruimen. De hoogste tijd voor een kop koffie, fris of een tapbiertje van Martin Lambinon!
De mannen van de G1 vermaken zich prima op het naast gelegen veld met een partijtje voetbal. Erwin, Fred en Hans staan in de keuken en koken bami en nasi voor vanavond.

Zaterdagochtend 9.00 zitten wij met z'n allen aan het ontbijt van supermarkt Deen. Prima verzorgd. Na de koffie met zijn allen naar het veld waar een parcours is uitgezet door Erwin en Fred. Elke speler vormt samen met een ouder een team. Eierlepelrace, behendigheid met de bal, penaltyschieten, hoefijzerwerpen, houtblokken werpen enz. Tussendoor even pauze met de lekkere krentenbollen. De zon straalt maar er wordt fanatiek gestreden op het veld.
Vanavond gaan wij BBQen. Het vlees is verzorgd door Jos de Vries, De Scharrel Slager uit Hoorn. En 's avonds......gewoon gezellig, de 1 gaat met een groepje darten, de ander kijkt tv enz. Als het donker is dan wordt het kampvuur aangestoken. Rond de klok van 12 moet het rustig zijn. Welterusten!!

Zondagmorgen, allemaal weer fris aan het ontbijt om 9.00! Ook vandaag staan er weer spelletjes op het programma, dezelfde als op de zaterdag, je kunt de tijd en punten vandaag verbeteren. De prijzen, in dit geval de hoefijzers worden 's avonds uitgereikt.
Deze middag eten wij patat met frikandel, kroket of kaassoufle ( 3 dorpen verderop was gelukkig wel een snackbar open pffff ) Daarna wordt alles klaargezet voor de BIngo!! Super spannend.......wie gaat er in de prijzen vallen. Om 19.00 moeten wij hiermee klaar zijn want er moet natuurlijk Studio Sport gekeken worden. Nu is het tijd voor een lekkere hotdog.  De uitslag van de spelletjes wordt bekend gemaakt. Ook wordt door mij, de door de spelers gekozen aanvoerder van het G  team bekend gemaakt. Wim Buis heeft de meeste stemmen en is onze aanvoerder! We besluiten de avond en eigenlijk het weekend af met z'n allen rond het kampvuur.

Maandagochtend gaat de wekker op tijd want de slaapvertrekken moeten om 9.00 leeg zijn. Nog 1x met z'n allen ontbijten, alles netjes opruimen en dan zo rond kwart over 10 vertrekken wij weer naar huis.
Nick, Jordy, Peter, Martijn, Wesley, Dennis, Jesse, Juan, Ference, Dennis F, Wim, Barry, Wim, Erwin en Ria, Fred en Petra, Martin, Hans en Gaby, Ron en Edith, Els, Richard en Esther SUPER BEDANKT allemaal voor een TOP weekend met z'n allen.

Hopelijk volgend jaar weer!!

Maarten en Sylvia
Hellas Sport G1Een weekendje weg met de G1

Na ons jaarlijkse uitje van 2013 zat het er niet meer in dat wij weer zouden gaan, de SPAARPOT is leeg. Begin 2014 kwam er een grote verrassing. Erwin Vahrmeijer gaat met pensioen bij de Amsterdamse brandweer en vraagt bij zijn afscheid een envelopje voor een weekendje weg met de G1. Wowww en dit is gelukt. Erwin en Ria hebben een super leuke boerderij gehuurd in het Drentse Norg. Maarten de Ruiter kijkt of de Coffee Company van AH onze koffie weer wil sponseren. Yes....32 pakken koffie voor een weekend. Ikzelf(Sylvia de Ruiter) had wat supermarkten aangeschreven om diverse ontbijtspullen. Dit viel echter niet mee. Opeens.....of ik bij de Dekamarkt, Prinsenstraat in Zaandam wil komen. Een leuk gesprek met de heer Grootjen, hij komt met een super aanbod om het gehele weekend het ontbijt te willen sponseren. Brood, beleg, kaas, zoet beleg, croissantjes, boter ect. Echt een super aanbod. Op vrijdag 22 aug. vertrokken wij in de stromende regen met 25 personen naar Norg. Bij aankomst is het droog en op een enkel buitje na wordt het een geweldig weekend. Na heerlijk te hebben geslapen en een stevig ontbijt beginnen wij aan de Zeskamp spelletjes, eierenrace, race met bekertjes water, behendigheid met de bal, ringwerpen, sjoelen. Na een drukke middag is het tijd voor een heerlijke BBQ. Ook zondag ontbijten wij met de Dekamarkt en na de koffie weer verder met de Zeskamp. Eind van de middag is het tijd voor de BINGO, leuke prijzen. In de pauze kijken de mannen naar de wedstrijd Ajax-PSV(of andersom hihihi) Helaaaaas voor de Ajax aanhang......Jordy(PSVer) heeft een goed weekend!!! Tijd voor patat, frikandel, kroket, bamischijf etc. Heerlijk!!!Hoogste tijd voor de prijsuitreiking van de Zeskamp, voor iedereen een mooie beker. Dan nog even de Bingo afmaken en de laatste prijzen worden verdeeld. Dan gaan de voetjes van de vloer en heeft Martin druk aan de bar. Maandagochtend de boel opruimen en ontbijten en nog een kop koffie en ook nog een knalrood Tshirt van de brandweer.......keren wij weer terug naar Zaandam. Wij kijken terug op een super leuk weekend!! Erwin en Ria Vahrmeijer namens ons allemaal super bedankt XXX Hopelijk vinden wij voor het komende jaar een aantal sponsoren zodat wij weer een weekend weg kunnen met Hellas Sport G1
.
Groetjessssssssssyl

Hellas Sport G1 - Zwaluwen 30 G1 - 3 - 3

Vandaag, 20 september, speelde Hellas Sport G1 tegen Zwaluwen 30 HCSV G1.
Een mooie dag met een mooie wedstrijd.
In de eerste helft werd er al snel een doelpunt door Hellas gescoord en die werd
gevolgd door een eigen doelpunt van Zwaluwen.
Maar al snel kwam Zwaluwen terug en scoorde twee doelpunten.
We gingen de rust in met de stand van 2-2.
Na de rust scoorde de Zwaluwen nog een keer maar het Hellas team liet het er niet bij zitten en gaven zich voor 100%.
Na vele kansen werd er toch nog een doelpunt behaald en eindigde de wedstrijd in 3-3.
Een leuke, sportieve wedstrijd. Complimenten voor beide teams!

Met vriendelijke groet,
Gaby Lensen